Нариси з історії освіти на Буковині (ХІХ – початок ХХІ ст.). - Botushanskyi, Vasyl (Чернівці: Технодрук, 2017)
У збірці нарисів йдеться про окремі події, явища, факти, процеси з історії становлення і розвитку народного шкільництва, середньої класичної і фахової, а також вищої освіти на Буковині австрійського періоду та часів незалежності України. Для освітян, студентів, викладачів, усіх, хто цікавиться розвитком освіти в буковинському краї.