Основи професійно-педагогічного спілкування - Костик, Любов Богданівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Дане видання складене для студентів психолого-педагогічних факультетів, вихователів, практичних психологів та інших фахівців, які спеціалізуються в галузі педагогіки та психології дошкільної освіти при вивченні курсу «Основи професійно-педагогічного спілкування», допоможе при підготовці до самостійних та практичних занять й формуванню у них практичних комунікативних умінь та навичок ефективної мовленнєвої поведінки в різних ситуаціях педагогічного спілкування.
Keywords: професійне спілкування; комунікація; переконання; навіювання; етикет; жести; міміка