ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ЗМІСТУ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ У НАВЧАННІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Кермач, Ангеліна Михайлівна (My University, 2021)
Питання особистісно-орієнтованої гуманістичної освіти є ключовим питанням сьогодення, воно є предметом теоретичних досліджень та експериментальних досліджень. Тому головна мета сучасної освіти — закласти основу для самореалізації особистості, що стане можливим за умови створення умов для розвитку самопізнання, самовдосконалення та творчого потенціалу учнів. Багаторічний досвід вчених у сфері початкової освіти показав, що вирішення проблеми індивідуалізованої освіти та її продуктивність тісно пов’язані з інтеграцією змісту освіти. Наукові дослідження свідчать, що інтеграція змісту освіти значною мірою вирішує проблему зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров’я учнів, сприяє підвищенню ентузіазму до навчальної діяльності.