Сторiтелiнг – ефективний метод комунiкацiї на уроках математики в основнiй i старшiй школi - Житарюк, Іван; Колісник, Руслана; Шевчук, Наталія (My University, 2023)
Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.