СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ І ПРОСУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (на прикладі бару в м. Чернівці) - Круль, Галина; Криницький, Владислав (Poland, Warsaw, 2022)
В доповіді розглянута коротка історія виникнення барів та їхня роль у громадському житті європейського та американського суспільства. Приділена увага закладам даного типу в м. Чернівці та їхнім особливостям за часів правління Австро-Угорської імперії та панування Румунії. Наголошується на ролі концептуальних закладів у сучасному суспільстві для приваблення значної кількості туристів та задоволення потреб місцевого населення. В тезах також зазначаються найбільш ефективні засоби просування новостворених закладів ресторанного господарства та виокремлені перспективні напрямки розвитку ресторанного ринку на території згаданого регіону.
CURRENT TRENDS OF CREATION AND PROMOTION OF CONCEPTUAL RESTAURANT ESTABLISHMENTS (on the example of a bar in Chernivtsi)
Keywords: ресторанне господарство; бари; концептуальні заклади ресторанного господарства; просування закладу ресторанного господарства