Фактори конкурентоспроможності аграрного підприємництва в умовах економічної невизначеності та соціальних викликів - Лопатинський, Юрій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковиича, 2023)
Метою даного дослідження є розкриття факторів формування конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності в аграрному секторі економіки України та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення рівня конкурентоспроможності суб’єктів у розрізі основних детермінант її генерування в умовах невизначеності та соціальних викликів. Подане авторське визначення категорії конкурентоспроможності аграрного підприємництва і трактування економічної невизначеності.
Lopatynskyi, Y. (2023). Factors of competitiveness of agrarian entrepreneurship under economic uncertainty and social challenges. In Y. Lopatynskyi & O. Zybareva (Eds.), Economic and social determinants of entrepreneurship competitiveness: Collective monograph (pp. 375–405). Chernivtsi: Tekhnodruk.
Keywords: конкурентоспроможність, аграрне підприємництво, умови економічної невизначеності, соціальні виклики, фактори