МЕНЕДЖМЕНТ: ТРЕНІНГОВИЙ КУРС - Підгірна, Валентина Никифорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник підготовлено на основі типової програми дисципліни «Менеджмент». Видання містить методичні рекомендації до виконання завдань, перелік теоретичних питань, рекомендації до вивчення тем, питання для перевірки знань, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання різних рівнів складності, навчальні ігри та кросворди. Дані тренінгові завдання сприяють засвоєнню теоретичних знань управлінського змісту. Для студентів, які навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент туристичної індустрії».
Навчальний посібник
Keywords: менеджмент; туристична індустрія; мотивація; планування; ухвалення рішень; лідерство; керівництво; комунікація; регулювання; контроль; управління