Проблеми реалізації державної молодіжної політики в Україні. - Mudryi, Yaroslav (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Розглянуто проблеми реалізації державної молодіжної політики в Україні в умовах військової агресії Російської Федерації
Keywords: молодіжна політика; державна політика; Національна молодіжна стратегія