Вступ до мовознавства: практикум - Кійко, Юрій Євгенович; Агапій, Анжела Петрівна; Мельник, Юлія Йосифівна (Чернівецькій національний універстет імені Юрія Федьковича, 2021)
Навчальний посібник з мовознавства для студентів 1 курсу
Keywords: Мовознавство; Практикум