A PRACTICAL ENGLISH GRAMMAR - Лопатюк, Наталія (ПВКФ "Технодрук", 2023)
Цей навчальний посібник містить правила та комплекс вправ з граматики сучасної англійської мови, спрямованих на засвоєння особливостей вираження гіпотетичних дій як протилежних діям реальним. Вправи супроводжуються зразками їх виконання та співвідносяться з відповідним граматичним коментарем-довідкою. Збірник може бути також використаний для самоперевірки пройденого матеріалу студентом або здійснення поточного чи підсумкового контролю викладачем. Посібник призначений для студентів 2-го курсу факультету іноземних мов з вивченням англійської мови як 1-ої іноземної та студентів 3-го курсу з вивченням англійської мови як 2-ої іноземної.
A PRACTICAL ENGLISH GRAMMAR
Keywords: The present subjunctive, the past subjunctive, wish clauses