нтеграція сучасних технологій у навчально-тренувальний процес баскетболістів початкової групи підготовки - Михайлюк, Кирил Вячеславович (My University, 2025)
У роботі представлено результати дослідження, спрямованого на обґрунтування ефективності впровадження сучасних спортивних та цифрових технологій у підготовку баскетболістів початкової групи. Розкрито методичні умови використання відеоаналізу, мобільних застосунків, гейміфікованих вправ та засобів контролю навантаження. Розроблена програма сприяла підвищенню техніко-тактичної майстерності, розвитку координаційних і швидкісно-силових якостей та формуванню мотивації до занять. Узагальнено міжнародний і вітчизняний досвід інтеграції інноваційних технологій у дитячо-юнацький спортивний тренувальний процес.
Keywords: баскетбол, сучасні технології, відеоаналіз, тренувальний процес, початкова підготовка.