2. Методичні рекомендації щодо проведення навчальної ознайомлювальної (педагогічної) практики зі спеціальності 014 «Середня освіта (Історія) для студентів 3 курсу денної та заочної форми навчання факультету історії, політології та міжнародних відносин - Яценюк, Галина Миколаївна; Дробіна, Лілія Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації підготовлені для здобувачів освіти спеціальності 014 «Середня освіта (Історія). Призначено для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Висвітлюються організаційно-методичні засади практичної професійної підготовки майбутніх учителів історії. Розкрито основні вимоги щодо організації і керівництва практикою, загальні вимоги до оформлення звіту, критерії оцінювання, рекомендовані джерела інформації.
Методичні рекомендації
Keywords: ознайомлювальна практика; спостереження; уміння; навички; педагогічний процес; вчитель; студент-практикан