Інформаційна грамотність користувачів та вузівська бібліотека - Шилюк, Олег (My University, 2009)
Розглядається питання інформаційної грамотності та впровадження нових технологій в практику роботи вузівських бібліотек в сучасних умовах . Особливу увагу приділяється питанням формування та використання власних інформаційних ресурсів.