Загальногеографічна практика: організація, методи й маршрути : методичні рекомендації - Холявчук, Дарія Іванівна; Проскурняк, Мирослав Михайлович (Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2017)
У виданні висвітлено призначення та зміст загальногеографічних експедиційних досліджень. Розглядаються три основні етапи організації навчально-наукових експедицій. Поданий нарис показових міжзональних маршрутів та допоміжні матеріали для їхньої організації та зведення отриманих результатів. Посібник призначений для викладачів і студентів географічних факультетів вищих навчальних закладів.
/ уклад. : Д. І. Холявчук, М. М. Проскурняк. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2017. – 76 с.
Keywords: загальногеогарфічна практика, міжзональні маршрути