Особливості формування навичок міжкультурної комунікації у здобувачів вищої освіти України в умовах глобалізації. - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Проблема формування навичок міжкультурної комунікації у здобувачів вищої освіти актуалізувалась в умовах глобалізації. Виникла необхідність якісного взаєморозуміння між різними культурами, з повагою та толерантністю між ними, формування сприйнятливості міжнародного діалогу, розуміння характеристики і самобутності іншої культури у європейському та світовому співтовариствах.
Keywords: міжкультурна комунікація, вища освіта, глобалізація