Гіацинтовим сонцем сто раз над тобою зійду…» У світ вийшло унікальне двомовне видання поезії Ліни Костенко - Rychlo, Petro (My University, 2021)
Представлено рецензію на книгу Ліни Костенко «І знову пролог» з паралельними текстами українською та німецькою мовами у перекладі знаного австрійського славіста, професора Інституту славістики Віденського університету Алоїза Вольдана
Keywords: Ліна Костенко; "І знову пролог"; поезія