Практикум з досліджень метричних книг (на матеріалі книги поховань римо-католицької парафії міста Чернівці 1915 – 1933 років) - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Мета запропонованої розробки – забезпечення розвитку та використання студентами практичних досліджень в галузі архівної справи, регіональної історії та історії медицини, зокрема. Методика досліджень, аналіз практичного архівного матеріалу сприятимуть становленню та поглибленню знань студентів, що навчаються в закладах вищої освіти.
Keywords: метричні книги; історія Чернівців; Перша світова війна; історія медицини; Буковина