Усереднення для стохастичних диференціально-функціональних рівнянь з врахуванням зовнішніх збурень типу випадкових величин - Дорошенко, Ірина Вікторівна (Чернівецький національий університетт, 2023)
У роботі отримані достатні умови усереднення для СДФР зі скінченною післядією під дією зовнішніх збурень
Keywords: зовнішні збурення, стохастичні диференціально-функціональні рівняння