Start frei für Deutsch: Grundkurs A1–A2 für Hochschulen - Мельничук, Roksolana; Shenko, Myroslava (My University, 2026)
Навчальний посібник спрямований на ефективне вивчення німецької мови та формування базових комунікативних навичок в академічному середовищі. Призначений для студентів закладів вищої освіти, які розпочинають вивчення німецької мови «з нуля» або прагнуть закріпити знання базового рівня. Містить модульну структуру і забезпечує поступовий перехід від елементарного володіння мовою до впевненого спілкування в типових ситуаціях, що дозволяє послідовно розвивати мовну компетенцію через призму професійної та соціальної діяльності. Видання відповідає програмним вимогам курсу «Іноземна мова для початківців», який є вибірковою дисципліною, призначеною для викладання студентам природничих і гуманітарних наук з початковим рівнем володіння мовою.
Keywords: Deutsch; Vorstellung; die Aussprache; Präsens