Формування психосоціальної компоненти здоров'я молодших школярів в умовах Нової української школи - Туліка, Любов Василівна; Туліка, Любов Василівна (My University, 2024)
Тема дослідження ставить перед собою завдання розкрити важливі аспекти впливу сучасних змін у системі освіти на психологічний та соціальний розвиток дітей у початковій школі. Дослідження спрямоване на визначення та розробку практичних стратегій, сприятливих для формування психосоціальної компетентності учнів. У рамках дослідження висвітлюються основні аспекти дослідження, включаючи психологічне благополуччя учнів, розвиток їхніх соціальних навичок та стимулювання активного фізичного способу життя. Акцент робиться на аналізі та впровадженні практичних ініціатив, спрямованих на підтримку адаптації дітей до нових умов навчання та на створенні сприятливого психосоціального середовища у школі. Висновки дослідження варто використовувати для розробки освітніх програм, які сприяють інтегрованому розвитку особистості молодших школярів, ураховуючи їхні психосоціальні потреби та специфіку сучасного навчального середовища. Анотація вказує на практичне значення дослідження у контексті формування здорової, емоційно стійкої та соціально компетентної молодшої школярської аудиторії в умовах сучасної української освіти
Формування психосоціальної компоненти здоров'я молодших школярів в умовах Нової української школи
Keywords: Нова українська школа, молодші школярі, психосоціальна компонента здоров'я, емоційний розвиток.