Адміністративне право. Навчально-методичний посібник - І.В. Ковбас, П.І. Крайній, Л.І. Вдовічена, Н.С. Федорук (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації містять передмову до навчального видання, змістовно-діяльнісну структуру модулів до навчальної дисципліни «Адміністративне право», теми і плани практичних занять, опорні конспекти до практичних занять, перелік контрольних питань до модулів, залікових питань, тестових завдань, списку літератури до курсу та критерії оцінювання знань студентів.