МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ - Гавриляк, Михайло Степанович (My University, 2021)
Переддипломна практика, як обов’язковий компонент освітньої програми є завершальним етапом навчання і проводиться після засвоєння і здобуття всі необхідних компетентностей для освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». На цій практиці студент здійснює пошук та впорядкування інформації по темі випускної кваліфікаційної роботи, створює теоретичну та експериментальну базу, виконує індивідуальні завдання для якісного виконання випускної роботи та її захисту.
Keywords: Переддипломна практика; Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка