Організація освітнього процесу на уроках математики в початковій школі з учнями з особливими освітніми потребами - Токарь, Наталія; Прокоп, Інна (Вид- во Хортицької національної академії, 2023)
В статті визначено особливості організації освітнього процесу на уроках математики для дітей з особливими освітніми потребами, виокремлено та проаналізовано основні причини, що спричиняють труднощі у засвоєнні математичного змісту даною категорією дітей.
Keywords: освітній процес, початковий курс математики, учні початкових класів, дитина з особливими освітніми потребами