Формування естетичної культури учнів початкових класів на уроках образотворчого мистецтва засобом аплікації - Писарюк, Ганна Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи формування естетичної культури учнів початкових класів на уроках образотворчого мистецтва засобом аплікації, розкрито вікові особливості та виявлено рівень сформованості естетичної культури молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва засобом аплікації. Обґрунтовано педагогічні умови формування естетичної культури молодших школярів, визначено методичний інструментарій формування естетичної культури учнів початкових класів на уроках образотворчого мистецтва засобом аплікації, доведено вагомість рівня сформованості естетичної культури школярів.
Keywords: естетична культура; естетичний смак; аплікація; молодші школярі; урок образотворчого мистецтва