УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ : методичні рекомендації до практичних робіт - Горський, Михайло Петрович; Курек, Єлена Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальна дисципліна “Управління проектами” сприяє формуванню у студентів системи теоретичних і практичних знань, навичок, методів та засобів у галузі застосування інформаційних технологій щодо вирішення практичних задач управління бізнес-проектами.
Keywords: Технології розробки; Якість виконуваних робіт; Мультипроект