Порадник клініциста: правила надання правової допомоги споживачам фінансових послуг: навч.-метод.посібник - Havrylyuk, Ruslana; Melenko, Oksana; Patsurkivskyy, Petro (Чернівец.нац.ун-т ім Ю.Федьковича, 2021)
У посібнику розкрито: загальні засади функціонування ринку фінансових послуг та захисту прав споживачів фінансових послуг; способи захисту прав споживачів ринку фінансових послуг; особливості захисту прав споживачів окремих сегментів ринку фінансових послуг; прецедентну практику ЄСПЛ щодо захисту прав споживачів фінансових послуг; вітчизняну судову практику у сфері захисту прав споживачів фінансових послуг; тенденції, динаміку та особливості розвитку основних інститутів захисту прав споживачів фінансових послуг в Україні. Для студентів-клініцистів, споживачів фінансових послуг, а також усіх, кого цікавлять питання захисту прав споживачів фінансових послуг.
Keywords: права споживачів фінансових послуг; споживачі фінансових послуг