Формування патріотичних почуттів у молодших школярів на прикладі героїв краю - Іванчук, Марія (My University, 2021)
У статті розглянуто особливості формування патріотичних почуттів у молодших школярів на прикладі героїв краю
Keywords: молодший школяр; патріотичні почуття; герої рідного краю; патріотичне виховання