Лінгвістичні особливості сучасного англомовного пісенного дискурсу (на матеріалі пісень групи My Chemical Romance - Клянчина, Олександра Сергіївна (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2024)
У роботі здійснено комплексний підхід до вивчення особливостей пісень групи My Chemical Romance, розкрито їх граматичні, стилістичні, етимологічні та семантичні характеристики. Матеріалом дослідження слугували 82 пісні зазначеної групи обсягом 23 529 слововживань. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: пісенний дискурс, граматика, стилістика, етимологія, семантика