Адаптація студентів із порушеннями слуху до умов навчання в закладах вищої освіти. - Равлюк, Тетяна (My University, 2021)
Порушена актуальна проблема адаптації студентів із вадами слуху до навчання в закладах вищої освіти. Констатовано наявність специфічних адаптаційних труднощів. Визначено фактори, від яких залежить ефективність адаптації таких студентів до освітнього процесу у вищій школі.
Keywords: адаптація, адаптаційні труднощі студентів із вадами слуху