Давньогрецько-латинсько-український молитвослов : навч.-метод. посіб. для сам. роботи студентів-богословів - Оліщук, Роксоляна Леонідівна; Чакал, Інеса Степанівна (Чернівецький національний університет, 2024)
У навчально-методичному посібнику, призначеному для самостійної роботи студентів, містяться тексти християнських молитов та деяких релігійних творів давньогрецькою, латинською та українською мовами з повними словничками та короткими довідками до них. Посібник призначений для студентів-богословів, для духовних навчальних закладів і широкого кола зацікавлених.
Keywords: Signum Crucis; Rex Caelestis; Псалом 50; богослов'я; молитва; латинська мова; давньогрецька мова; Символ Віри; Ave, Maria; Trisagion; Десять Заповідей; Pater noster; Великодній Тропар; Ангел звістив Благодатній; Psalmus 50