ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
До збірника включено тези виступів науковців, представників органів місцевого самоврядування, студентів, присвячені розв’язанню проблем досягнення стабільного розвитку економіки завдяки використанню фінансових інструментів.
V Міжнародна науково-практична конференція
Keywords: Фінансові інструменти; Сталий розвиток; Економіка; Фінансова безпека; Фінансування