СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЕЛЕКТРОННИХ ВИДАНЬ : yавчально-методичний посібник - Дуболазов, Олександр Володимирович; Солтис, Ірина Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Викладено матеріал який, передбачає поглиблене вивчення нормативних документів, стандартів електронних видань, включаючи мережеві. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Видавництво та поліграфія»
Keywords: Електронні видання; Стандарт