Обліково-аналітичне забезпечення стратегії розвитку підприємств в сучасних умовах господарювання - Kuz, Vasyl; Ілащук, Світлана Анатоліївна; Маценко, Лілія Федорівна; Чала, Ірина Іларіонівна; Кудлаєва, Наталія Вікторівна; Попова, Валентина Дмитрівна; Косминко, Михайло Васильович; Кравчук, Віктор Сергійович (Технодрук, 2016)
У монографії досліджено сучасний стан та напрями подальшого розвитку обліково-аналітичного забезпечення системи управління суб’єктом господарювання. Авторами конструктивно поєднано основні аспекти стратегічного управління із потенційними змінами в системах бухгалтерського обліку та аналізу, що дозволило стверджувати про необхідність побудови підсистеми стратегічного обліку з метою формування якісного інформаційного забезпечення процесу прийняття стратегічних управлінських рішень. Монографія призначена для докторантів, аспірантів, наукових співробітників, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, керівників, бухгалтерів і економістів підприємств, які цікавляться проблемами розвитку бухгалтерського обліку та економічного аналізу.
Keywords: бухгалтерський облік; облікове забезпечення; аналітичне забезпечення; обліково-аналітичне забезпечення; інформаційне забезпечення управління; стратегія розвитку