ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ - Брик, Степан Дмитрович; Іванунік, Віталій Олександрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У виданні розглянуті лабораторні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів управлінської діяльності у туризмі та готельно-ресторанному сервісі, де функція працівника у процесі прийняття швидкого, інноваційного та вдалого рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до лабораторних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства.
Методичні вказівки до лабораторних занять
Keywords: інформаційні системи; технологія; готельно-ресторанний сервіс; комунікації; туризм