Олег Бадло. Про скорочення перебору всеможливих варіантів розмірностей піфагорової кімнати // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (12–14 квітня 2022 р.). Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022.– C.3-4. (Науковий керівник – доц. Сікора В.С.). - Бадло, Олег (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У роботі досліджується питання про скорочення перебору всеможливих варіантів розмірностей піфагорової кімнати.
тези доповіді на студентській науковій конференції
Keywords: піфагорова кімната, перебір варіантів