ОПТИЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ ТЕХНИЦІ - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Викладені питання волоконно-оптичних ліній і компонентів волоконно-оптичних систем передавання, описано принципи роботи систем з відкритими атмосферними каналами зв’язку Для студентів спеціальностей 152, Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 172, Телекомунікації та радіотехніка.