Динамізм етнічності в локальних спільнотах: аналіз нарацій - Шестакова, Катерина Юріївна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
Монографія є результатом роботи колективу кафедри соціології, соціального забезпечення та місцевого самоврядування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича над науковою проблемою «Регіональна специфіка соціоструктурних процесів в Україні» упродовж 2014-2018 рр. До співпраці були залучені науковці з інших підрозділів та вузів. На основі аналізу широкого кола проблем автори характеризують процеси соціоструктурних змін українського суспільства в їх різноманітті та багатофакторності. Для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів, усіх, хто цікавиться соціологічною проблематикою досліджень життя соціуму.
Соціологічні інтерпретації соціоструктурних процесів в Україні: колективна монографія
Keywords: Соціокультурні процеси в Україні, етнічність, локальні спільноти