Формування англомовної комунікативної компетентності учнів середніх класів за допомогою діяльнісного підходу (task-based approach) - Басняк, Юлія Анатоліївна (My University, 2022)
Робота присвячена формуванню англомовної комунікативної компетентності учнів середніх класів за допомогою діяльнісного підходу. Діяльнісний підхід сприяє не тільки формуванню іншомовної комунікативної компетентності, але й розвитку в учнів навичок ХХІ століття (критичного та креативного мислення, соціального та емоційного інтелекту, міжкультурної комунікації, співпраці). У роботі розроблена методика формування англомовної комунікативної компетентності учнів середніх класів за допомогою діяльнісного підходу. У роботі подано таблиці, рисунки, наведено приклади навчальних комунікативних завдань.
Keywords: комунікативна компетентність, середні класи, діяльнісний підхід, навчання англійськох мови, середня школа