Методологія та організація наукових і прикладних досліджень у маркетингу - Бабух, Ілона (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчальний посібник спрямований на формування у здобувачів певної системи знань з теоретичних основ науки, методологічних характеристик, інструментів і параметрів наукових і прикладних досліджень, розуміння процесів генерування наукових ідей, застосування при цьому принципів академічної доброчесності. Здобувачі мають усвідомлювати, що являє собою категоріальний апарат наукового дослідження, які особливості його застосування, як відбуваються презентації наукових досліджень, як визначається ефективність науково-дослідної роботи особливо в сфері маркетингу. Всі ці питання подаються в запропонованому виданні, яке призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг».