Мотивація праці персоналу як фактор підвищення ефективного управління (на прикладі компанії Bacara Coffee) - Лупашку, Максим Віталійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні аспекти сутності мотивації персоналу та визначення ролі мотивації у підвищенні ефективності системи управління; охарактеризовано компанію Bacara Coffee та основні напрями її діяльності; розкрито роль мотивації у підвищенні ефективності системи управління компанії Bacara Coffee; запропоновано шляхи підвищення мотивації персоналу компанії Bacara Coffee.
Employee motivation as a factor in increasing effective management (on the example of the Bacara Coffee company)
Keywords: управління, мотивація праці, персонал, управління підприємством, кав’ярня.