ЗЕМЛЕВПОРЯДНЕ КРЕСЛЕННЯ ТА КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА В ЗЕМЛЕУСТРОЇ - Беспалько, Руслaн Іванович; Казімір, Іван Іванович; Мирончук, Катерина Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Наведено загальні відомості щодо виконання лабораторних робіт курсу «Землевпорядне креслення та комп’ютерна графіка в землеустрої», а також методичні поради щодо виконання і оформлення землевпорядних робіт. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», наукових працівників, викладачів.
Keywords: Землевпорядне креслення; землеустрій; Геодезія; креслення; застосування художніх шрифтів