Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання) / Уклад.: Черевко І.М., Піддубна Л.А., Юрченко І.В.– Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023.– 54 с. - Черевко, Ігор Михайлович; Піддубна, Лариса Андріївна; Юрченко, Ігор Валерійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” освітнього ступеня бакалавр. У методичних вказівках розкрито мету й задачі проектування та розробки, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту, оформлення документації, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових та кваліфікаційних робіт. Матеріал методичних вказівок призначений для здобувачів вищої освіти, наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій із захисту курсових та кваліфікаційних робіт спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” освітнього ступеня “бакалавр”.
Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” освітнього ступеня бакалавр. У методичних вказівках розкрито мету й задачі проектування та розробки, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту, оформлення документації, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових та кваліфікаційних робіт. Матеріал методичних вказівок призначений для здобувачів вищої освіти, наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій із захисту курсових та кваліфікаційних робіт спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” освітнього ступеня “бакалавр”.
Keywords: курсова робота, кваліфікаційна робота, бакалавр, спеціальність 122 Комп’ютерні науки