Аналітичні нерозкладні компоненти у світлі теорії синтаксичної номінації та кореферентності - Максим’юк, Оксана Василівна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У науковій розвідці розглянуто аналітичні нерозкладні компоненти у світлі теорії синтаксичної номінації та кореферентності.
Keywords: аналітичні нерозкладні компоненти; кореферентність; синтаксична номінація