Метод валютного права: поняття, особливості та складові. - Vdovichen, Vitalii (Право та управління: електронне наукове видання. Національний університет державної податкової служби України, 2012)
У статті проведено дослідження методу валютного права. Встановлено похідний характер ознак методу валютного права у порівнянні з методом фінансового права. Досліджено основні способи методу валютного права – припис, заборона, дозвіл, рекомендація, заохочення.
Keywords: валютне право; валютне регулювання; метод валютного права