Менеджмент зовнішньоекономічноі діяльності: Збірник тестових завдань - Білик, Руслана; Гаврилюк, Оксана (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2023)
Тематика тестів охоплює теоретичні питання, які є основними для засвоєння курсу і призначені для здійснення поточного контролю знань студентів, їх самостійної підготовки до практичних занять, поточної атестації, прийняття заліків або іспитів.
Keywords: Зовнішньоекономічна діяльність; Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності