Збірник казусів з кримінального процесуального права України - Butyrska, Iryna; Турман, Наталя Омелянівна; Савчин, Неля Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2017)
Збірник казусів з кримінального процесуального права України розроблено відповідно до навчального плану студентів юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Може бути використаний при підготовці до практичних занять та екзамену з навчальної дисципліни «Кримінальне процесуальне право України». Для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: кримінальний процес; казуси