ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ФІЛОЛОГА - Melnychuk, Roksolana (ISMA University of Applied Sciences, 2024)
Метою цієї доповіді є розгляд основних інноваційних підходів у процесі формування компетентностей філологів та їх вплив на професійну підготовку.
Keywords: Підготовка фахівців-філологів; інноваційні підходи; Компетентнісний підхід