ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНИХ КАНАЛІВ РОЗПОДІЛУ НА РИНКУ FMCG - Зрибнєва, Ірина (УНУ, 2020)
Ринок FMCG (англ. fast moving consumer goods) - ринок споживчих товарів і послуг постійного попиту – є одним із найбільш конкурентних по способах та інструментах просування і розвинутості технологій продажів. В умовах світової пандемії, спричиненої COVID-19, постійна потреба в товарах FMCG вимагає формування і використання нових ефективних каналів розподілу, які в змозі забезпечити підтримку широкого асортименту, швидку оборотність товарних запасів та їх доступність для споживачів.
Keywords: Ринок FMCG; канали розподілу; логістика