Соціальна геронтологія - КОВАЛЬЧУК, ІННА (Технодрук, 2021)
Книга присвячена проблемам соціальної роботи з людьми похилого віку. Вона адресована для студентів спеціальності "Соціальна робота" та усіх кому цікаві питання соціального обслуговування людей поважного віку.
СОЦІАЛЬНА РОБОТА З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ЯК СОЦІАЛЬНА ПРОБЛЕМА І ПРЕДМЕТ. СОЦІАЛЬНО-ПРАВОВА ДОПОМОГА ЛЮДЯМ ПОХИЛОГО ВІКУ. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОДІЇ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ . ЗДОРОВ’Я ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА МЕДИКО-СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЦІЄЇ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ. ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ЛЮДЯМ ПОХИЛОГО ВІКУ.
Keywords: люди похилого віку, соціальна робота, геріатричні заклади, геріатрія, геронтопсихологія, геронтогігієна