ГРОШІ ТА КРЕДИТ - Нікіфоров, Петро Опанасович; Марич, Максим Григорович; Третякова, Олена Василівна; Харабара, Віолетта Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Гроші та кредит» – вступ, зміст лекцій, практичні завдання, завдання для самостійної роботи, контрольні питання, список рекомендованої літератури, тестові завдання. Для студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання
Keywords: гроші; грошовий оборот; грошовий агрегат; валютний ринок; грошова система; грошова реформа; валютна система; кількісна теорія; кредит; фінансовий посередник; центральний банк; комерційний банк